Welcome! Join free or Sign In

XSign in by: Email Mobile

is performed by a sleeping elephant doll Siesta amphibious air conditioning blanket to pacify elephant a quarterhair
is performed by a sleeping elephant doll Siesta amphibious air conditioning blanket to pacify elephant a quarterhair is performed by a sleeping elephant doll Siesta amphibious air conditioning blanket to pacify elephant a quarterhair is performed by a sleeping elephant doll Siesta amphibious air conditioning blanket to pacify elephant a quarterhair is performed by a sleeping elephant doll Siesta amphibious air conditioning blanket to pacify elephant a quarterhair
QR code
[Scan the QR code, view in your mobilephone.]
  • Updated: 2021-11-12 17:37
EXW Price: ¥ 9.00 /pc
The price for this item is to be negotiated. Please contact supplier for further information.
Inquiry Basket Send Inquiry
Contact
shasha
Main Products: wig, facial cleanser, perfume, eye shadow plate, hair ring, artificial flower,toy,toys
Contacts: Sasha/whatsapp 008613175500366
Mobile: 86-13185798177
WhatsApp: 008613175500366
E-mail: ava@cnaifei.net
WeChat: 13185798177
Address: Shuangxi West Road, Xiguan street, Wucheng District, Jinhua city, Zhejiang province

Packaging information

CTN Szie: 40 × 30 × 20 cm

G.W./CTN:10 kg

QTY/CTN:120 pc/carton

This factory regards the quality as this, the prestige supreme as the principle, provides the through-train service for the customer       

Ordering telephone; 13582093380 weixin13103123131

12

3

2

1

21

undefined

undefined

undefined
undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Tip: this shop all goods support pay treasure to deal, also can choose industrial and commercial bank online banking transactions (if you choose to please bring id or remittance bank does not handle)

 About the price: Believe you get what you pay for

 Of delivery: on the day of delivery after payment, if you need large quantities of order in advance, after receiving the goods, please carefully check and accept on the spot!

  This shop goods genuine welcome new and old customers to choose, we always listen to your every precious opinion 

 

 

[Wholesale Instructions]
1. The first time I take your order, at least on quantitative?

 

Answer: at least 300 yuan mixed batch, or more than 10 sets, the shop can be a substitute

 

2. What kind of packing

 

Answer: all green woven bags, a single transparent plastic bags

 

3. The price can be cheaper?

 

A: The price is the ex-factory price, that is, the price on the Internet. ,

 

4. Your product quality is guaranteed?

 

Answer: factory will be inspected, if the goods received unstitching problem is hard to avoid, after all, pure manual production, you only need to sew under the line does not affect the sales

 

I want to buy it. How do I make a deal?

 

Answer: Support pay treasure or direct bank make money

 

6. Can direct cod?

 

Answer: can but must be the same product more than 100

 

7. The goods sent to my hand in what way?

 

A: We usually use logistics companies. These companies transport goods by road, so the freight is a little cheaper and they need to pick up the goods at local pick-up points. (To be sent to the designated logistics company, it shall be explained in advance);

 

8 I'm & times; & times; Province & times; & times; Regional & times; & times; City, can I have it delivered to my door? And the freight.

 

Answer: express delivery: (as long as the express delivery is in your local set up, they can deliver to your door.     Highway logistics :(general domestic large and medium-sized city highway logistics can be reached, the exact time and freight to consult logistics companies, or I plant to help you inquire)

 

9. What is the freight charge? Who will bear the freight?

 

Answer: Since the freight is calculated according to the volume of goods, so different freight rates are different. Generally to the country each direct city freight unit price in RMB 100-200 yuan/cubic meter. You can calculate the volume based on the length, width and height indicated in the parameter table and multiply it by the unit price. The freight shall be borne by the buyer and delivered to the shipping company at the time of delivery

This factory regards the quality as this, the prestige supreme as the principle, provides the through-train service for the customer,

Ordering telephone; QQ: 13582093380 to 3230968867

Click To Contact Yiwugo's Partner To Get Trade Service
©2021 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP

Items have been added to the Inquiry Basket

There are items in the inquiry basket

Continue shopping Send Inquiry