Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 5)> 4 F > Automotive Supplies> Xinnong Auto Products Firm 中文

Xinnong Handmade Brass Keychain High-End Car Key Pendant Ping An Creative Woven Gift for Men and Women 鑫侬手工黄铜貔貅钥匙扣高档汽车钥匙挂件平安男女士创意编织礼品

Send Inquiry Chat with supplier

Xinnong Auto Products Firm 15yr.

Contacts XuHongYang Chat

Mobile 15825769726

E-mail 648895869@qq.com

WeChat 15825769726

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description
  • 3 Reviews(5.0/5)
undefined



undefined
undefined
undefined

undefined
undefined
undefined



 

1. Is the quality of your products guaranteed?

Answer: Hello, the quality is the foundation of a company’s survival. We have great confidence in the product quality, and if there are any quality issues, you can return or exchange it.

 

2. I would like to know what the shipping cost is?

Answer: Hello, the shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, deliveries are made via express delivery (the express delivery fee is based on the actual weight of the goods).

The freight cost is calculated based on weight and shipping distance. If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra for the freight. If any extra amount is charged, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.

 

3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?

Answer: Hello, all prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.

 

4. Are the images on your website in stock?

Answer: Hello, generally we have all the items available, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. In case of such shortages, our customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will return the excess payment to you immediately.

 

5. Does your product match the images?

Answer: Hello, the images match the products. The images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the actual products look much better.

 

6. Is this your wholesale price on the website?

Answer: Hello, yes. The price on the website is the wholesale price.

 

7. How are you selling them? Do you sell directly online?

Answer: Hello, you can make the purchase online.

 

8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?

Answer: Hello, all orders will be shipped within 48 hours.

 

9. How should I fill in the shipping cost when placing an order?

Answer: Hello, the shipping cost is generally calculated automatically based on the weight of your item and the delivery location.

 

 

1594095664_1162541391

Update time:20260917101626


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP