Search history
Clear allSearch by image
XDrag and drop an image here or upload an image
Max 5MB per image
UploadSign In | Join
X Email Mobile
light coffee: 5cm/2 inches
浅咖:5CM/2寸 |
CN¥ 0.62 |
red: 10cm/4 inches
红色:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
orange: 20cm/8 inches
橘色:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
dark green: 10cm/4-inch
深绿:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
beige: 25cm/10 inches
米色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
mixed color: 25cm/10 inch
混色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
yellow: 15cm/6 inches
黄色:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
black: 20cm/8 inches
黑色:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
pink: 10cm/4 inches
粉色:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
rose red: 5cm/2 inches
玫红:5CM/2寸 |
CN¥ 0.62 |
pink: 25cm/10 inches
粉色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
yellow: 25cm/10 inches
黄色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
yellow: 20cm/8 inches
黄色:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
light blue: 10cm/4-inch
浅蓝:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
black: 15cm/6 inches
黑色:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
dark purple: 15cm/6-inch
深紫:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
orange: 10cm/4 inches
橘色:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
mint green: 30cm/12 inches
薄荷绿:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
red: 20cm/8 inches
红色:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
tiffany blue: 30cm/12 inches
蒂芙尼蓝:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
dark green: 15cm/6-inch
深绿:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
light purple: 10cm/4-inch
浅紫:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
mint green: 20cm/8 inches
薄荷绿:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
pink: 5cm/2 inches
粉色:5CM/2寸 |
CN¥ 0.62 |
sky blue: 5cm/2 inches
天蓝:5CM/2寸 |
CN¥ 0.62 |
black: 25cm/10 inch
黑色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
wine red: 10cm/4 inches
酒红:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
light purple: 25cm/10-inch
浅紫:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
pink: 20cm/8 inches
粉色:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
sky blue: 15cm/6 inches
天蓝:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
dark green: 30cm/12-inch
深绿:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
yellow: 10cm/4 inches
黄色:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
gray: 30cm/12 inches
灰色:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
coffee: 25cm/10 inches
咖啡:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
light coffee: 20cm/8 inches
浅咖:20CM/8寸 |
CN¥ 1.2 |
dark blue: 30cm/12-inch
深蓝:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
fruit green: 10cm/4 inches
果绿:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
rose red: 25cm/10 inches
玫红:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
dark blue: 25cm/10-inch
深蓝:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
coffee: 5cm/2 inches
咖啡:5CM/2寸 |
CN¥ 0.62 |
rose red: 30cm/12 inches
玫红:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
peach: 30cm/12-inch
蜜桃:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
light pink: 30cm/12 inches
浅粉:30CM/12寸 |
CN¥ 2.46 |
rose red: 15cm/6 inches
玫红:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
light purple: 5cm/2-inch
浅紫:5CM/2寸 |
CN¥ 0.62 |
peach: 25cm/10-inch
蜜桃:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
gray: 25cm/10 inches
灰色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
beige: 10cm/4 inches
米色:10CM/4寸 |
CN¥ 0.74 |
orange: 25cm/10 inches
橘色:25CM/10寸 |
CN¥ 1.82 |
wine red: 15cm/6 inches
酒红:15CM/6寸 |
CN¥ 0.91 |
Dongsheng Department Store 5yr.
Contacts NiFengHua Chat
Mobile 86-16607045420
E-mail 870398979@qq.com
WhatsApp +86 19979870337
6 sizes (5cm, 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30cm)
23 colors in stock (1# pink, 2# white, 3# light blue, 4# light green, 5# light purple, 6# yellow, 7# orange, 8# red, 9# fuchsia, 10# dark green, 11# dark blue, 12# dark purple, 13# beige, 14# black, 15# gray, 16# sky blue, 17# Tiffany blue, 18# peach, 19# burgundy, 20# mint green, 21# light pink, 22# coffee, 23# light brown)
Customize a variety of honeycomb products in large quantities with competitive prices. Welcome to inquire for orders.
Support Amazon and AliExpress custom kits for cross-border sellers of all types
Labeling, Barcode, Shipment Mark
The price of this link does not include tax. If you need to open a bill, please contact the customer service for more details.















|





1. Are your products guaranteed to be of high quality?
Answer: Quality is the foundation of our existence, and we are very confident about the quality of our products. If there are any quality issues, we offer exchanges or refunds.
2. I would like to know how the shipping fee is calculated.
Answer: Freight charges are based on the actual costs generated by the freight service selected by the customer. In general, freight is shipped by courier (courier charges are calculated based on the actual weight and transportation distance of the goods), and if the customer has special freight requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge the customer extra freight, and if there is any overcharge, it will be refunded to you. You can refer to our company's dynamic information.
3. I would like to place an order for some products. Do you have a price list? Could you send it to me for a look?
Answer: All prices are listed above. You can refer to them according to your actual needs or consult our customer service.
4. Do all the images on your website have stock?
Answer: Basically, we have them all, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, there may be a temporary shortage of some products. If there is a shortage, the customer service will notify you in time to exchange the goods. If the customer does not agree to the exchange, the company will promptly replenish the goods for you or refund the excess payment to you.
5. Are your products the same as the pictures?
Answer: The images are consistent with the goods, and the images have been reduced, so they are not very clear. The goods are prettier.
Are all the prices on the website your wholesale prices?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become a member of our company, and members can enjoy member discounts based on the accumulated amount and the number of orders.
7. How are you selling them? Can I just buy them online?
Answer: You can order online or call 18006511257.
8、I have placed an order, when can the shipment be sent?
Answer: Orders placed and paid for before 16:00 on the same day can be dispatched normally (except for stockouts).
9. Why is the shipping fee abnormal when I place an order?
Answer: General freight charges are automatically generated based on the weight of your goods and your destination, so the freight charges are usually fine. If you encounter abnormal freight charges, you can contact customer service to re-calculate your freight. The customer service will modify the order amount based on the actual weight of the goods you have photographed and the freight method you require.
Sales Hotline: 18006511257




Update time:
TOP