Welcome! Join free or Sign In

X Email Mobile

Home > Markets > Other Markets> 1 F > Yiwu> Dongsheng Department Store 中文

Digital Oil Painting DIY 10*10 Picture Printing Canvas Frame Children's Cartoon Hand-Painted Handmade Decorative Painting Factory Direct Sales 数字油画DIY 10*10印图油画框 儿童卡通手绘 手工装饰画 厂家直销

  • EXW Price:
    CN¥ 1.88 ~ CN¥ 4.07
    Min. order: 2 amplitude
  • 2 amplitude
  • Weight 0.5 kg/amplitude
  • specification
  • Specifications
    Wow Is a Whale
    哇 是鲸鱼诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is a Pig
    哇 是小猪诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is a Pacha Dog
    哇 是帕恰狗诶
    CN¥ 1.88
    Kitty Suit
    kitty套装
    CN¥ 4.07
    Whale Suit
    鲸鱼套装
    CN¥ 4.07
    Wow Is a Cow
    哇 是奶牛诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is a Dorah
    哇 是哆啦诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is a Twist Braid Girl
    哇 是麻花辫女孩诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is a Panda
    哇 是熊猫诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is Kitty
    哇 是kitty诶
    CN¥ 1.88
    Wow Is Pickup
    哇 是皮卡诶
    CN¥ 1.88
    Girl Suit
    女孩套装
    CN¥ 4.07
    Cow Suit
    奶牛套装
    CN¥ 4.07
    Rabbit Suit
    兔子套装
    CN¥ 4.07
    Pacha Dog Suit
    帕恰狗套装
    CN¥ 4.07
    Small Fish Suit
    小鱼套装
    CN¥ 4.07
    Pickup Suit
    皮卡套装
    CN¥ 4.07
    Panda suit
    熊猫套装
    CN¥ 4.07
    Wow Is a Small Fish
    哇 是小鱼诶
    CN¥ 1.88
    Doraemon Astronaut
    机器猫宇航员
    CN¥ 1.88
    Doraemon Suit
    哆啦套装
    CN¥ 4.07
    Piggy Suit
    小猪套装
    CN¥ 4.07
    Wow Is a Rabbit
    哇 是兔子诶
    CN¥ 1.88
    Astronaut Suit
    宇航员套装
    CN¥ 4.07
Send Inquiry Chat with supplier

Dongsheng Department Store 5yr.

Contacts NiFengHua Chat

Mobile 86-16607045420

E-mail 870398979@qq.com

WhatsApp +86 19979870337

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description
  • 38 Reviews(5.0/5)

Buyer's Questions Compilation:

Question 1: Does the 1.5 yuan product contain pigment?

Answer 1: 1.5 yuan for a 10*10 canvas frame without paint, brushes, or easel.

Question 2: What is included in the 3.26 Yuan set?

Question and Answer 2: 3.26 yuan for a 10*10 print painting oil frame set, including paint, brushes, and easel.

Question 3: How many items do I need to buy to get free shipping?

Answer 3: Shipping within Yiwu City is free when the order reaches 5000 yuan, and shipping is not included for other regions. However, there is a shipping discount for large orders (30 sets).

Question 4: Is this paper or cloth?

Answer 4: Oil painting frames are made of wood frames with oil painting canvas.

Question 5: How do I set up shipping fees?

Answer 5: Shipping fees are set according to the product weight. If there is any exception, you can contact customer service to modify the shipping fee.

Question 6: Are there any other patterns?

Answer 6: Currently, there are only 6 patterns available. If there are any pattern updates, they will be listed in time.

Question 7: How large is the frame?

Answer 7: The product frame is 10cm*10cm in size, and larger print frame development is still underway. Please stay tuned.

Question 8: When will the shipment be made?

Answer 8: Orders are usually placed on the same day, and the shipment is clicked at 10:30 PM, followed by packing. The next morning, it is delivered to the courier network for shipment. From 10 PM to 11 PM, there will be a pickup and logistics record. For small quantities, we use STO Express; for large quantities, we use ANN Logistics.

Question 9: Can I have a custom design?

Answer 9: "Custom patterns start at 3000 pieces."

Question 10: If you feel the goods are too small after receiving them, what should you do?

Answer 10: Please read the product details page before purchasing. The print picture frame is 10*10cm in size, and the product images on the details page are all taken by real shots. Our store does not provide a 7-day unconditional return service, so we do not support unconditional returns. If you have any concerns, please do not shoot. Thank you.

Buyer's show

undefined

 

Product Real-life Photos:

undefined

undefined

undefined
undefined
4aeff3bbc558ae539a998696683e68
微信图片_20210915092837

 

Update time:20250307154943


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP