Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

factory direct sales 25cm round honeycomb ball hanging decoration wedding birthday party decoration honeycomb paper flower ball decoration 厂家直销25CM圆形蜂窝球挂饰 婚庆生日派对装饰蜂巢纸花球摆饰

  • EXW Price: Min. order:
    CN¥ 1.52
    1 piece
  • 1 piece
  • Weight 0.034 kg/piece
  • Item No. FDHB025
  • color
  • Specifications
    honeycomb ball 18 colors
    蜂窝球18个颜色
    CN¥ 0.0
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description
MaterialProcess paper
Product CodeFDHB0X25
BrandFang Ding
CategoryGeometric shapes
Is it a patented source of goods?No
ColorPink, white, light blue, light green, light purple, yellow, orange, red, rose red, dark green, dark blue, dark purple, beige, black, gray, sky blue, Tiffany blue, light pink, burgundy, mint green, peach, light brown, coffee, mixed colors
Size25 cm
Suitable for gift-giving occasionsWedding celebrations, birthdays, full moon events, graduations, parties and gatherings
Applies to gift-giving relationshipsJunior, couple, spouse, friend, elder, child, classmate, mentor
Gift purposeFestive Gifts
Is it a gift?Yes, personal gifts
Is IP authorization granted?No
StyleModern and minimalist
Valid holidaysChristmas, Valentine's Day, Chinese New Year, Father's Day, Mother's Day, Teacher's Day, New Year's Day, Qixi Festival, Halloween, Easter, National Day, Children's Day, Women's Day
Video Demonstration
Product Description
 
 
 

25 cm paper round honeycomb ball

3 colors available in stock; shipped on the same day

The weight of a 25cm single unit is 55 grams per piece.

Packaged in separate opp bag with staples

Customize various honeycomb product lines; better prices for larger orders. Feel free to contact us for inquiries.

Support Amazon, AliExpress, and various cross-border seller custom packages.

Labeling, barcodes, shipping marks

The price of this link is tax-free. For invoice requirements, please contact customer service to inquire further.

25cm蜂窝球详情.jpg

Product color card

主图二.jpg
Product weight

bee



蜂窝球优化.jpg

Production Process

实力展示

产品展示

 

(22)

(32);

(33);

(34)_副本

(28)

(29)

蜂窝球_07
蜂窝球_08
蜂窝球_09
蜂窝球_10
蜂窝球_11

 

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, deliveries are made via express delivery (the express delivery fee is based on the actual weight of the goods).The freight cost is calculated based on weight and shipping distance. If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra for the freight. If any extra amount is charged, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can make the purchase online.
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If any unusual shipping cost occurs, you can contact customer service to have it recalculated.The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method you require.

Update time:20260927164222


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP