Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

cross-border hot selling honeycomb paper fan flower handmade origami flower fan wedding party deployment and decoration paper fan flower 跨境热销蜂巢纸扇花 手工折纸花扇 婚礼婚庆派对布置装饰纸扇花

  • EXW Price: Min. order:
    CN¥ 1.24
    1 piece
  • 1 piece
  • Weight 0.01 kg/piece
  • Item No. FDPF-MIX
  • color
  • Specifications
    honeycomb fan red
    蜂窝扇红色
    CN¥ 0.0
    honeycomb fan rose red
    蜂窝扇玫红
    CN¥ 0.0
    honeycomb fan light powder
    蜂窝扇浅粉
    CN¥ 0.0
    honeycomb fan peach
    蜂窝扇蜜桃
    CN¥ 0.0
    honeycomb fan orange
    蜂窝扇桔色
    CN¥ 0.0
    honeycomb fan yellow
    蜂窝扇黄色
    CN¥ 0.0
    honeycomb fan beige
    蜂窝扇米色
    CN¥ 0.0
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

Honeycomb paper fan flowers

5 sizes: 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30cm

20 colors available in stock; shipped on the same day

Packaged in an independent opp bag with 1 paper clip

Support custom setups for sellers on platforms such as Amazon and AliExpress, combination of new products, packaging services, barcode labeling, and shipping labels.

IMG_20190722_172629.jpg

蜂窝扇色卡

详情图

undefined

undefined
产品展示
IMG_20190722_172644.jpg

IMG_20190722_175138.jpg

undefined



undefined

undefined

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method chosen by the customer. Generally, deliveries are made via express delivery (the express delivery fee is based on the actual weight of the goods).The freight cost is calculated based on weight and shipping distance. If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra for the freight. If any extra amount is charged, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can make the purchase online.
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If any unusual shipping cost occurs, you can contact customer service to have it recalculated.The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method you require.

Update time:20260918151044


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP