Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

factory wholesale honeycomb ball column wedding party background wall decoration xiaohongshu wedding room honeycomb hanging lantern 厂家批发蜂窝球立柱婚礼派对背景墙装饰 小红书婚房蜂窝挂 饰灯笼

  • EXW Price:
    CN¥ 0.53 ~ CN¥ 1.92
    Min. order: 5 piece
  • 5 piece
  • Weight 0.045 kg/piece
  • Item No. FDHB-MIX—10英寸25㎝
  • color
  • specifications
  • 2-inch 5 cm0.53
    2寸5cm0.53
    CN¥ 0.53
    4-inch 10 cm0.62
    4寸10cm0.62
    CN¥ 0.62
    6-inch 15 cm0.77
    6寸15cm0.77
    CN¥ 0.77
    8-inch 20 cm1.01
    8寸20cm1.01
    CN¥ 1.01
    10-inch 25 cm1.44
    10寸25cm1.44
    CN¥ 1.44
    12-inch 30 cm1.92
    12寸30cm1.92
    CN¥ 1.92
    2-inch 5 cm0.53
    2寸5cm0.53
    CN¥ 0.53
    4-inch 10 cm0.62
    4寸10cm0.62
    CN¥ 0.62
    6-inch 15 cm0.77
    6寸15cm0.77
    CN¥ 0.77
    8-inch 20 cm1.01
    8寸20cm1.01
    CN¥ 1.01
    10-inch 25 cm1.44
    10寸25cm1.44
    CN¥ 1.44
    12-inch 30 cm1.92
    12寸30cm1.92
    CN¥ 1.92
    2-inch 5 cm0.53
    2寸5cm0.53
    CN¥ 0.53
    4-inch 10 cm0.62
    4寸10cm0.62
    CN¥ 0.62
    6-inch 15 cm0.77
    6寸15cm0.77
    CN¥ 0.77
    8-inch 20 cm1.01
    8寸20cm1.01
    CN¥ 1.01
    10-inch 25 cm1.44
    10寸25cm1.44
    CN¥ 1.44
    12-inch 30 cm1.92
    12寸30cm1.92
    CN¥ 1.92
    2-inch 5 cm0.53
    2寸5cm0.53
    CN¥ 0.53
    4-inch 10 cm0.62
    4寸10cm0.62
    CN¥ 0.62
    6-inch 15 cm0.77
    6寸15cm0.77
    CN¥ 0.77
    8-inch 20 cm1.01
    8寸20cm1.01
    CN¥ 1.01
    10-inch 25 cm1.44
    10寸25cm1.44
    CN¥ 1.44
    12-inch 30 cm1.92
    12寸30cm1.92
    CN¥ 1.92
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

15 0.40 180 70
Colorred, orange, peach, rose pink, light pink, pink, beige, burgundy, light purple, white, light blue, sky blue, Tiff
Nile blue, dark blue, deep purple, fruit green, dark green, yellow, mint green, coffee, light coffee, black, gray, fish line roll 40 meters, lantern adhesive hooks 10 pieces per pack, glue dots 100 dots (for attaching honeycomb)
Size5CM/2 inches, 10CM/4 inches, 15CM/6 inches, 20CM/8 inches, 25CM/10 inches, 30CM/12 inches
Suitable for gift-giving occasionsBirthdays, graduations, parties and gatherings
Applies to gift-giving relationshipsJunior, couples, spouses, colleagues, friends, children, classmates, mentor
Gift purposeFestive Gifts
Is it a gift?Yes, personal gifts
Is IP authorization granted?No
StyleModern and minimalist
Valid holidaysChristmas, Valentine's Day, Chinese New Year, New Year's Day, Halloween, National Day, Children's Day
Product Description
 
 
 
 
 
  

Installation Instructions for Honeycomb Balls and Watermelon Lanterns 

   The diameter of the metal telescopic rod is approximately 0.5 cm thinner than that of the crystal tube. It is telescopic, getting thinner as it rises, and can extend up to 2 meters. It is suitable for honeycomb balls measuring 15–20–25–30 cm. The crystal tube consists of a fixed 30 cm length with a connector, which needs to be assembled piece by piece. Four tubes together make 1.2 meters, and are suitable for honeycomb balls measuring 20–25–30 cm.It would be better to purchase a telescopic rod. It is more convenient.

Operation Instructions:The honeycomb balls are arranged around the posts. Simply use staples to secure them near the poles. It is recommended to have some glue on hand to apply at the closed areas of the honeycomb balls, then attach them with staples. This ensures better stability. All fixed points should be in the same direction, so the overall appearance is consistent.

The operation method for the watermelon lanterns is basically the same as that of the honeycomb balls. It is recommended to apply glue using dispensing/dual-sided adhesive in the area surrounding the pillars, and then secure it with the prepared tie wraps, which makes it more stable.

The positive effects are as follows

正面.jpg
The negative effects are as follows
反面.jpg

(22).JPG

undefined

蜂窝球优化.jpg

 

蜂窝球_06

(32)(33)

(34)_副本

(22)

 

(28)

(29)

蜂窝球_07 

蜂窝球_01

 09

06

 

 

 

蜂窝球_12

 

蜂窝球_08
蜂窝球_09
蜂窝球_10
蜂窝球_11

 

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, shipping is done via express delivery (the freight charge is calculated based on the actual weight and distance of the goods). If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra to the customer for shipping. If any extra charge is incurred, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can place an order online.
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If there is an unusual shipping cost, you can contact customer service to have the cost recalculated. The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method required.

Update time:20260927164222


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP