Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

cross-border halloween decoration garland honeycomb ball halloween party decoration props skull ghost spider hanging flag 跨境万圣节装饰拉花蜂窝球 万圣节派对装饰道具 骷髅幽灵蜘蛛拉旗

  • EXW Price:
    CN¥ 1.35 ~ CN¥ 3.5
    Min. order: 2 piece
  • 2 piece
  • Weight 0.025 kg/piece
  • Item No. FDPG-Halloween
  • color
  • Specifications
    3m spider halloween latte art
    3M蜘蛛万圣节拉花
    CN¥ 1.35
    3m bat halloween latte art
    3M蝙蝠万圣节拉花
    CN¥ 1.35
    3m black and white ghost head halloween latte art
    3M黑白鬼头万圣节拉花
    CN¥ 1.35
    3m black orange pumpkin latte art
    3M黑桔南瓜拉花
    CN¥ 1.35
    3m white ghost latte art
    3M白幽灵拉花
    CN¥ 1.35
    3m witch latte art
    3M女巫拉花
    CN¥ 1.35
    3m small ghost honeycomb ball
    3M小号幽灵蜂窝球
    CN¥ 3.0
    3m large ghost honeycomb ball
    3M大号幽灵蜂窝球
    CN¥ 3.5
    3m printing skull
    3M印刷骷髅头
    CN¥ 2.5
    3m hanging pumpkin latte art
    3M吊式南瓜拉花
    CN¥ 2.65
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

Halloween-themed paper decals and paper honeycomb designs – multiple options available

Support customizing various spiral hooks, hanging decorations, banners, flags, etc. For details, please contact customer service.

Support Amazon, AliExpress, and various cross-border seller custom sets.

Custom production of various paper crafts

Labeling, barcode, shipping mark, tag

The price of this link is tax-free. For invoice requirements, please contact customer service to inquire further.


万圣节拉花
主图

拉花简介

CCCCC2

 

TB1_iBvJVXXXXa3XFXXXXXXXXXX_!!

拉花款式

橙黑南瓜

蜘蛛拉花

鬼头拉花



幽灵拉花

骷髅1

特大南瓜

女巫

蝙蝠

加长南瓜

纸南瓜2
000000000123154002_5_400x400

3154679160_848476127.jpg_.webp

3155808753_848476127.jpg_.webp

IMG_0075

IMG_0074

IMG_0073

IMG_0063

IMG_0065

IMG_0067

Real-life shooting

Due to the influence of the monitor and camera, color deviations may occur, which is a normal phenomenon. Since this cannot be avoided, the colors will be based on the actual product. Thank you for your understanding!

 拼图_06

 

拼图_07

拼图_08

 

9711212289_848476127.jpg

Real-life footage from the store: various paper party supplies, with many styles available
Welcome to call for discussion.

Ms. Wu: 1 800 61 25 7
Store address: 36240, Street 10, 2nd Floor, Zone 4, Yiwu International Trade City. Welcome to consult and select products upon arrival.

花球115
花球109High-quality paper flower ball~
花球106Various styles of lanterns~
花球101
High-quality paper with tassels~
花球124

花球129

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, shipping is done via express delivery (the freight charge is calculated based on the actual weight and distance of the goods). If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra to the customer for shipping. If any extra charge is incurred, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can make the purchase online, or by phone at 1800511257
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If there is an unusual shipping cost, you can contact customer service to have the cost recalculated. The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method required.
Sales hotline: 1 800 61 12 57

Update time:20260918151252


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP