Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

6 sets of red paper fan flower background decoration diy card paper flower fan wedding birthday decorative showcase layout 6个套红色纸扇花背景装饰 DIY手工纸花扇 婚庆生日装饰橱窗布置

  • EXW Price: Min. order:
    CN¥ 4.56
    1 set
  • 1 set
  • Weight 0.035 kg/set
  • Item No. FDPF-Set-MIX
  • color
  • Specifications
    6 sets of christmas fans
    6把圣诞套扇
    CN¥ 0.0
    6 colorful fan sets
    6把七彩套扇
    CN¥ 0.0
    6 pink fan sets
    6把桃红套扇
    CN¥ 0.0
    6 sets of flag fans
    6把国旗套扇
    CN¥ 0.0
    6 red fan sets
    6把红色套扇
    CN¥ 0.0
    6 rose red fan sets
    6把玫红套扇
    CN¥ 0.0
    6 sets of pink fans
    6把粉色套扇
    CN¥ 0.0
    6 orange fan sets
    6把桔色套扇
    CN¥ 0.0
    6 yellow fan sets
    6把黄色套扇
    CN¥ 0.0
    6 blue fan sets
    6把兰色套扇
    CN¥ 0.0
    6 purple fan sets
    6把紫色套扇
    CN¥ 0.0
    6 polka dot fan sets
    6把波点套扇
    CN¥ 0.0
    6 green fan sets
    6把绿色套扇
    CN¥ 0.0
    6 black fan sets
    6把黑色套扇
    CN¥ 0.0
    6 sets of white and round point fans
    6把白圆点套扇
    CN¥ 0.0
    6 pure color phone cover fans
    6把纯彩套扇
    CN¥ 0.0
    6 pure red fan sets
    6把纯红套扇
    CN¥ 0.0
    6 gilded folding fans
    6把烫金套扇
    CN¥ 0.0
    8 gilded folding fans
    8把烫金套扇
    CN¥ 0.0
    8 black-gold fan sets
    8把黑金套扇
    CN¥ 0.0
    8 silver-foil-covered folding fans
    8把烫银套扇
    CN¥ 0.0
    8 sets of hot rose gold fans
    8把烫玫瑰金套扇
    CN¥ 0.0
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

6 paper fan flowers – opp bag + back card packaging, approximately 160 grams per set

There are 6 pairs in each set: 20cm * 2 pairs, 30cm * 2 pairs, 40cm * 2 pairs

8 paper fan flowers, with a total weight of approximately 220g

There are 8 pairs within one set: 20cm * 2 pairs, 25cm * 2 pairs, 30cm * 2 pairs, 40cm * 2 pairs 

Factory direct sales, shipped on the same day, better price for larger orders

Multiple colors and styles available; custom printing paper fans can also be produced. For details, please contact customer service.

Support Amazon, AliExpress, and various cross-border seller custom packages. 

Labeling, barcodes, shipping marks 

The price of this link is tax-free. For invoice requirements, please contact customer service to inquire further.

undefined

套扇实力图片

 

 

 

 

CCCCC2

 

 

 

 

undefined

undefined

undefined

圣诞套装
七彩套装
装饰展示

Real-life photography

718FsJ2dnoL._SL1001_

undefined


undefined

undefined

undefined
undefined

 

 拼图_06

 

拼图_07

拼图_08


1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, deliveries are made via express delivery (the express delivery fee is based on the actual weight of the goods).The freight cost is calculated based on weight and shipping distance. If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra for the freight. If any extra amount is charged, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can make the purchase online.
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?

Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If any unusual shipping cost occurs, you can contact customer service to have it recalculated.The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method you require.



Update time:20260918151314


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP