Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

cross-border halloween decoration garland honeycomb ball halloween party decoration props skull ghost spider hanging flag 跨境万圣节装饰拉花蜂窝球 万圣节派对装饰道具 骷髅幽灵蜘蛛拉旗

  • EXW Price:
    CN¥ 1.4 ~ CN¥ 3.5
    Min. order: 2 piece
  • 2 piece
  • Weight 0.12 kg/piece
  • Item No. FDPG-Halloween—3M
  • specifications
  • Specifications
    3m spider latte art
    3M蜘蛛拉花
    CN¥ 1.4
    3m bat latte art
    3M蝙蝠拉花
    CN¥ 1.4
    3m ghost head latte art
    3M鬼头拉花
    CN¥ 1.4
    3m orange and black pumpkin latte art
    3M橘黑南瓜拉花
    CN¥ 1.4
    3m white ghost latte art
    3M白幽灵拉花
    CN¥ 1.4
    3m hanging pumpkin latte art
    3M吊式南瓜拉花
    CN¥ 2.6
    3m witch latte art
    3M女巫拉花
    CN¥ 1.5
    small ghost honeycomb ball
    小号幽灵蜂窝球
    CN¥ 3.0
    large ghost honeycomb ball
    大号幽灵蜂窝球
    CN¥ 3.5
    printing skull
    印刷骷髅头
    CN¥ 2.7
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

Halloween-themed paper decals and paper honeycomb designs – multiple options available

Support customizing various spiral hooks, hanging decorations, banners, flags, etc. For details, please contact customer service.

Support Amazon, AliExpress, and various cross-border seller custom packages.

Custom production of various paper crafts

Labeling, barcode, shipping mark, tag

The price of this link is tax-free. For invoice requirements, please contact customer service to inquire further.


主图

拉花简介

CCCCC2

 

TB1_iBvJVXXXXa3XFXXXXXXXXXX_!!

拉花款式

橙黑南瓜

蜘蛛拉花

鬼头拉花



幽灵拉花

骷髅1

特大南瓜

女巫

蝙蝠

加长南瓜

纸南瓜2
000000000123154002_5_400x400

3154679160_848476127.jpg_.webp

3155808753_848476127.jpg_.webp

IMG_0075

IMG_0074

IMG_0073

IMG_0063

IMG_0065

IMG_0067

Real-life shooting

Due to the influence of the monitor and camera, color deviations may occur, which is a normal phenomenon. Since this cannot be avoided, the colors will be based on the actual product. Thank you for your understanding!

 拼图_06

 

拼图_07

拼图_08

 

Real-life footage from the store: various paper party supplies, with many styles available
Welcome to call for discussion.

Store address: 36240, Street 10, 2nd Floor, Zone 4, Yiwu International Trade City. Welcome to consult and select products upon arrival.

花球115
花球109High-quality paper flower balls~
花球106Various styles of lanterns~
花球101
High-quality paper with tassels~
花球124

花球129

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, shipping is done via express delivery (the freight charge is calculated based on the actual weight and distance of the goods). If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra to the customer for shipping. If any extra charge is incurred, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your items and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If there is an unusual shipping cost, you can contact customer service to have it recalculated. The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method required.

Price Description

Under normal circumstances:Striked price: The marked price may be the sales guideline price of the product or a previously displayed selling price, and is not the original price. It is for reference only.
Unmarked price: The unmarked price is the listed selling price of the product on Alibaba China site. The actual transaction price may vary depending on the promotion the product participates in or due to users using coupons, and it is subject to the price on the order settlement page.In the pre-heat mode of the event:Marked price: The marked price is the selling price of the item during the current promotional pre-launch phase, not the original price. The actual transaction price may vary due to users using coupons, etc., and the final price will be based on the price shown on the order settlement page.
Unmarked price: The unmarked price may be the promotional price of the product for an upcoming event. It is for reference only. The actual transaction price during the event may vary due to factors such as users using coupons, and the final price shall be based on the price on the order settlement page during the event.In the fold-up activity mode:This product (except for certain specifications) is available at a discounted price during the Huping fold-up promotion period. Buyers can enjoy the discounted price offered by the Huping fold-up promotion (this price is even more favorable than the regular Huping prices during the same period).<t_XXXXXXXX>Note: The above description is only applicable when making price comparisons. If the seller provides a separate explanation for the marked price, the seller’s statement shall prevail.</t_XXXXXXXX>

Update time:20260927164222


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP