Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

new fan-shaped paper fan flower hanging flag latte art party decoration supplies window furniture background decoration garland latte art hanging decorations 新款扇形纸扇花拉旗拉花派对装饰用品橱窗家具背景装饰拉花挂饰

  • EXW Price:
    CN¥ 7.5
    Min. order: 10000 piece
  • 10000 piece
  • Weight 0.045 kg/piece
  • Item No. FDLH-5
  • color
  • Specifications
    monochrome pink
    单色粉色
    CN¥ 7.5
    monochrome light blue
    单色浅兰
    CN¥ 7.5
    monochrome sky blue
    单色天兰
    CN¥ 7.5
    monochrome rose red
    单色玫红
    CN¥ 7.5
    monochrome green
    单色绿色
    CN¥ 7.5
    monochrome orange
    单色桔色
    CN¥ 7.5
    monochrome yellow
    单色黄色
    CN¥ 7.5
    monochrome purple
    单色紫色
    CN¥ 7.5
    colorful
    七彩
    CN¥ 7.5
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

Fan-shaped paper fan decoration, with an extended length of about 3 meters

The individual size expands to 30 cm, with a weight of approximately 90 g per piece.

Support custom colors. Minimum order quantity is 100 pieces per color. The fan shape size can be changed to 20-30-40.

For detailed information on customization, please consult customer service to confirm the details.

Support Amazon, AliExpress, and various cross-border seller custom packages.

Custom production of various paper crafts

Labeling, barcode, shipping mark, tag

The price of this link is tax-free. For invoice requirements, please contact customer service to inquire further.

主图一.jpg

CCCCC2

 

482db03b2adf71a4083b6124fd32b3

7472e52222dac3956657c20a303501

尺寸图.jpg

详情图一.jpg
紫色.jpg

Real-life shooting

Due to the influence of the monitor and camera, color deviations may occur, which is a normal phenomenon. Since this cannot be avoided, the colors will be based on the actual product. Thank you for your understanding!

 拼图_06

 

拼图_07

拼图_08

 

 

Our store has a dedicated shop located in Yiwu International Trade City. It features real-life photos of the store, various paper party supplies, and many different styles.
Welcome to call for discussion.

Store address: 36240, Street 10, 2nd Floor, Zone 4, Yiwu International Trade City. Welcome to consult and select products upon arrival.

花球115
花球109High-quality paper flower balls~
花球106Various styles of lanterns~
花球101
High-quality paper with tassels~
花球124

花球129

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, shipping is done via express delivery (the freight charge is calculated based on the actual weight and distance of the goods). If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra to the customer for shipping. If any extra charge is incurred, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your items and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If there is an unusual shipping cost, you can contact customer service to have the cost recalculated. The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method required.



Update time:20260918151301


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP