Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 1)> 3 F > Decorative Crafts> Snowmian Home Furnishings 中文

factory wholesale sofa cushion office pillow cushion case waist pillow nap pillow home pillow sequined christmas pillow 厂家批发沙发靠垫办公靠枕靠背套腰枕午休枕居家枕亮片圣诞抱枕

  • EXW Price:
    CN¥ 20.0 ~ CN¥ 29.0
    Min. order: 1000 piece
  • 1000 piece
  • color
  • size
  • 40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
    40*40cm CN¥ 20.0
    40 * 40cm with heart
    40*40cm带内心
    CN¥ 29.0
Send Inquiry Chat with supplier

Snowmian Home Furnishings 1yr.

Contacts WuHaoquan Chat

E-mail 18257893538@163.com

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description
filler: polyester fiber
filler: polyester fiber
product category: cushion/pillow (with core)
product category: cushion/pillow (with core)
brand: yutai
brand: yutai
style: northern europe
style: northern europe
weaving process: bronzing
weaving process: bronzing
item no.: yt-k566
item no.: yt-k566
coat material: satin cloth
coat material: satin cloth
customized processing: yes
customized processing: yes
pattern: 3435841
pattern: 3435841
color: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
color: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
size: 40 * 40cm,40 * 40cm with heart
size: 40 * 40cm,40 * 40cm with heart

 

¥195.0 7,654 units sold
¥1.90.0 52,124 units sold
¥150.0 1415 units sold
¥150.0 71,78 units sold
¥2.35.0 7,797 units sold
¥1.95 67,91 units sold
Super Express[Jewel]

 







undefined

undefined

undefined

undefined

undefined
undefined

undefined

undefined

undefined

undefined









宇泰床品_17
1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of a company’s survival. We are confident in the quality of our products, and we offer a refund if any quality issues occur.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, shipping is done via express delivery (the cost is calculated based on the actual weight and distance of the goods). If the customer has special shipping requirements, we will meet them carefully. Please rest assured that the company will not charge extra to the customer; if any additional fees are incurred, they will be refunded to you.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will return the excess payment to you immediately.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. The images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.

8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except those involving logistics shipping).
9. How should I fill in the shipping fee item when placing an order?
Answer: Generally, the shipping cost is calculated automatically based on the weight of your product and the delivery location. In special cases where no shipping cost is generated, you can simply enter a number (e.g., 5). After placing the order, the customer service team will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the required shipping method. Once the amount is updated, you can make the payment.

Update time:20260511141027


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP