Welcome! Join free or Sign In

X Email Mobile

Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

cross-border paper fringe ribbon latte art birthday party wedding decoration european and american window layout diy tassel wholesale

  • EXW Price:
    CN¥ 0.93
    Min. order: 3 bag
  • 3 bag
  • Weight 0.03 kg/bag
  • Item No. FDPT-MIX
  • color
  • Specifications
    paper fringe beige color CN¥ 0.93
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts 范琳 Chat

Mobile 86-18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description

Product Attributes

Material paper Brand Fang Ding
Applicable Scenarios Home decoration Is IP authorization granted? No
Product Code FDPT-MIX Is it a patented source of goods? No
Is importation allowed? No Color Beige, sky blue, white, light pink, pink, rose red, yellow, orange, fruit green, dark green, red, mint green, Tiffany blue, light blue, peach, light purple, gray, burgundy, dark blue, light brown, dark purple, black, PET gold, PET silver, PET rose gold, PET champagne gold, PET light purple, PET dark purple, PET pink, PET red, PET Tiffany blue, PET black, PET rose red, PET orange, PET blue, PET green, candy color light pink, candy color light blue, candy color light purple, candy color beige, Other candy colors – please note in the description
Primary downstream platforms eBay, Amazon, Wish, AliExpress, standalone website, LAZADA Primary Sales Regions Africa, Europe, South America, Southeast Asia, North America, Northeast Asia, Middle East
There are authorized own brands available. Yes Is it cross-border export from a dedicated supplier source? Yes
Specifications 2.4 cm * 3.5 cm Is it a gift? No

Packaging Information

Product weight measuring tool

Weight (g)
30

Product Details

 
  
 

Paper tassels – one pack provides 5 pieces, packaged in OPP bag with a back card, weighing approximately 27g per pack

19 colors in stock, shipped on the same day

Each package comes with 5 golden bread ties, paired with a white ribbon about 2 meters long.

 

PET bright-colored tasseled opp bag with back card packaging, approximately 40g per pack

4 colors to choose from; shipped on the same day

Each package comes with 5 bread sticks along with a white ribbon about 2 meters long.

 

Candy-colored glitter paper with tassels, opp bag with back card packaging, approximately 40g per pack

12 colors available (please note the color when ordering other colors); shipped on the same day.

Each package comes with 5 golden bread buns, paired with a white ribbon about 2 meters long.

Paper Tassel Color Card

流苏色卡.jpg
IMG_20200415_100230.jpg


H4fcc6ed3aa5d48d38ad184c3b79a4

Candy-colored tassels
糖色纸流苏.jpg

 

sku色卡.jpg
PET aluminum film tassel

色卡.jpg

PET金色.jpg

PET银色.jpg

 CCCCC2

 

Real product mixed styling shot

QQ图片20170925151652
Due to the influence of the monitor and camera, color deviations may occur, which is a normal phenomenon. Since this cannot be avoided, the colors will be based on the actual product. Thank you for your understanding!
拷贝金.jpg

拷贝银.jpg

白色.jpg

粉色.jpg

米色.jpg

紫色.jpg

浅蓝.jpg

天蓝.jpg

红色.jpg


 拼图_06

 

拼图_07

拼图_08

CCCCC3

水印15

水印、,

360截图20180814152615808

3498948571_848476127

7522296617_848476127

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method chosen by the customer. Generally, deliveries are made via express delivery (the express delivery fee is based on the actual weight of the goods).The freight cost is calculated based on weight and shipping distance. If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra for the freight. If any extra amount is charged, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can make the purchase online.
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If any unusual shipping cost occurs, you can contact customer service to have the cost recalculated for you.The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method you require.

Update time:20260626155708


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP