Welcome! Join free or Sign In

X Email Mobile

Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> Xianghui Industry and Trade 中文

source manufacturer anti-hot gloves thermal insulation thickening silicone kitchen oven special use high temperature resistant baking microwave oven gloves

  • EXW Price:
    CN¥ 4.86 ~ CN¥ 8.87
    Min. order: 20000 piece
  • 20000 piece
  • Weight 0.1 kg/piece
  • specifications
  • Specifications
    two-finger panda, common style, white CN¥ 6.78
    two-finger panda, thickened style, white CN¥ 8.87
    two-finger panda, common style, mint green CN¥ 6.78
    two-finger panda, thickened version, mint green CN¥ 8.87
    two-finger common style white CN¥ 6.78
    two-finger thickened style, white CN¥ 8.87
    five-finger panda, common style, white CN¥ 6.68
    five-finger panda thickened style white CN¥ 7.78
    five-finger common style white CN¥ 5.86
    five-finger extended style, white CN¥ 6.68
    five-finger common style, blue CN¥ 4.86
    five-finger extended style, blue CN¥ 5.68
    five-finger common style mint green CN¥ 4.86
    five-finger extended style, mint green CN¥ 6.68
Send Inquiry Chat with supplier

Xianghui Industry and Trade 1yr.

Contacts zhouxiaozhen Chat

E-mail sale@xhkitchensupplier.com

18867976862

WhatsApp +86 18867976862

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description
material: silicone
material: silicone
brand: xiangqi
brand: xiangqi
product quality grade: superior product
product quality grade: superior product
style: simple style
style: simple style
item no.: anti-hot gloves
item no.: anti-hot gloves
import or not: no
import or not: no
origin: yongkang
origin: yongkang
time to market: spring 2020
time to market: spring 2020
price segment: 10-20 yuan
price segment: 10-20 yuan
is there a patent: none
is there a patent: none
specifications: two-finger panda common style white, two-finger panda thickened white,
specifications: two-finger panda common style white, two-finger panda thickened white,
main downstream platforms: ebay, amazon, wish, aliexpress, independent
main downstream platforms: ebay, amazon, wish, aliexpress, independent
major sales areas: africa, europe, south america, southeast asia, north america, northeast asia,
major sales areas: africa, europe, south america, southeast asia, north america, northeast asia,
have authorized private brands: yes
have authorized private brands: yes
whether cross-border export is exclusively available: yes
whether cross-border export is exclusively available: yes
warranty period: no warranty
warranty period: no warranty
 


1. How many years has your company been deeply involved in the kitchenware industry?

Answer: Our factory has been specializing in kitchen utensils for 21 years.


2. What are the main products?

Answer: We have various kitchen items (cooking utensils accessories, glass lids, pot lid caps, handles, silicone products, etc.)


3. Does the factory have a complete in-house production line? Is everything from mold design, injection molding to hardware component processing produced independently?

Answer: We have our own production lines, mold development team, years of experience, and strict management.


4. What is the current average daily production capacity of the factory? Can supply be stable without delays during major e-commerce promotions or peak foreign trade seasons?

Answer: Approximately 10,000 sets can be produced per day.


5. Are all the product-related qualifications in place? Do you have any testing reports for food-contact materials or quality inspection certificates? Can you provide these documents to distributors for listing?

Answer: Materials can be selected according to guest requirements, for example, if food-grade materials are needed.


6. Does it support custom branding, such as color changes on the handle or printing of customer logos? What is the minimum order quantity and delivery cycle for customization?

Answer: It can be customized. For example, colors and logos can be designed. The minimum order quantity is 1000 units, and the customization time is approximately 7–10 days.


7. Is the raw material sourced through a long-term fixed supply chain partnership? Could there be situations where price increases or shortages affect the delivery of bulk orders?

Answer: We have stable raw material suppliers with cooperation history spanning the 2000s.


8. What are the main customer groups? Are domestic supermarkets, e-commerce sellers, or cross-border trade orders more significant?

Answer: We have traditional trading companies and cross-border trade firms, covering South America, Europe, the Middle East, Central Asia, South Asia, Southeast Asia, North America, and more.


9. For long-term cooperation and bulk purchases, are there any support policies such as tiered wholesale prices or quarterly purchase discounts?

Answer: Yes, it’s possible.


10. What is the typical inventory level in the warehouse? Can urgent orders be prioritized for expedited delivery?

Answer: Yes


11. Does the company update new kitchen appliance accessories regularly? Can samples be sent to existing customers in advance when new products are launched?

Answer: Yes

{"styleType":"offer-type-1","items":"1066067737997,1065040008780,1064788904025","usemap":"_sdmap_43"}

Update time:20260802095116


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP