Welcome! Join free or Sign In
Home > Markets > International Trade Mart (District 4)> 2 F > Daily Necessities/Earmuffs> HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 中文

gilding paper fan set 6 pcs paper fan 烫金纸花扇套装6把 paper fan

  • EXW Price:
    CN¥ 4.52 ~ CN¥ 14.97
    Min. order: 1000 set
  • 1000 set
  • Weight 0.12 kg/set
  • specification
  • Specifications
    8-piece scalded rose gold fan set
    8把烫玫瑰金套扇
    CN¥ 14.97
    8 silver-foil-covered folding fans
    8把烫银套扇
    CN¥ 14.97
    8 gilded folding fans
    8把烫金套扇
    CN¥ 14.97
    6 pink fan sets
    6把粉色套扇
    CN¥ 5.79
    6 sets of christmas green fans
    6把圣诞绿套扇
    CN¥ 5.79
    6 pink fan sets
    6把桃红套扇
    CN¥ 5.79
    6 light purple fan sets
    6把浅紫套扇
    CN¥ 5.79
    6 dots set fan
    6把圆点套扇
    CN¥ 5.79
    6 flag-patterned fans
    6把国旗套扇
    CN¥ 5.79
    6 sets of red stripes fan
    6把红条套扇
    CN¥ 5.79
    6 yellow fan sets
    6把黄色套扇
    CN¥ 5.79
    6 orange folding fans
    6把桔色套扇
    CN¥ 5.79
    6 green fan covers
    6把绿色套扇
    CN¥ 5.79
    6 light blue fan sets
    6把浅兰套扇
    CN¥ 5.79
    6 rose-red folding fans
    6把玫红套扇
    CN¥ 5.79
    6 colorful folding fans
    6把七彩套扇
    CN¥ 5.79
    8 black gold➕golden wafer
    8把黑金➕金色圆片
    CN¥ 12.49
    6 sets of gold fan
    6把套金套扇
    CN¥ 8.64
    6 pure red sets
    6把纯红套
    CN¥ 4.52
    6 golden edge hot pink fan sets
    6把金边烫粉色套扇
    CN¥ 6.72
    8 black-gold fan sets
    8把黑金套扇
    CN¥ 12.74
    8 boiling vermicelli sets of fans
    8把烫粉套扇
    CN¥ 12.25
    6 love fans
    6把爱心套扇
    CN¥ 7.2
    8 flamingos set fan
    8把火烈鸟套扇
    CN¥ 12.74
    6 black and white fan sets
    6把黑白套扇
    CN¥ 12.01
    6 sets of black and gold fans
    6把黑金套扇
    CN¥ 12.01
    8 sets of unicorn fans
    8把独角兽套扇
    CN¥ 12.49
Send Inquiry Chat with supplier

HANGZHOU FANGDING DECORATION Co., Ltd. (YIWU SECTION) 15yr.

Contacts FanLin Chat

Mobile 18006511257

E-mail 1306772@163.com

13355783044

Click to Contact Yiwugo official customer service for International sourcing.

Yiwugo official customer service X

Whatsapp:

Email: yiwubuy@yiwugo.com

  • Description




 


Company Profile:Hangzhou Fangding, with its headquarters located in Hangzhou, Zhejiang, has branches in the small commodity distribution center of Yiwu—the Yiwu International Small Commodities City in China. The company specializes in a wide range of products including festive paper accessories such as hand lanterns, paper lanterns, Christmas trees, wedding candles, and Halloween decorations. With over a thousand different specifications, its products are widely sold in major domestic markets and can also be customized according to customer requirements. Relying on Yiwu’s comprehensive national logistics network—including air transport, port services, intermodal transport, and communication facilities—the company ensures efficient logistics services. Over the years, it has gained widespread recognition from customers in Hong Kong, Taiwan, Malaysia, Europe, the United States, and many other countries and regions. Adhering to the business philosophy of “customer first, quality and efficiency combined,” the company has established an integrated platform for production, supply, sales, research, and development, providing high-quality and reliable services to its clients.

 


undefined

[t_careful_notes]:

1. The color can be confirmed by contacting customer service or by referring to a color chart. Please leave a message specifying the style and color clearly.

2. Some products may have slight color variations due to the monitors; please understand.

3. Avoid prolonged direct sunlight, as it can cause the paper to change color and bulge, reducing the product’s aesthetic appeal.

5. The product packaging comes with paper clips, allowing for multi-color combinations depending on the usage scenario.

4. For special specifications, please contact customer service. If the customer service agent is not available or cannot assist, you are welcome to call 180-0 651-1 257, and they will provide assistance at any time.

产品展示

undefined

undefined

Product Exhibition

侧面图

白底图

白底图2

白底图3

白底图4

白底图5

白底图6
Detail Image Video
细节图2

细节图
Product Packaging

undefined

背面包装

This store also sells the following sets of fans
Pink Fan Cover
粉色套装
Christmas Set
圣诞套装
Magenta Set
玫红套装
Red Set
红色套装
Blue suit
蓝色套扇




装饰展示
undefined

undefined

 

undefined

1. Is the quality of your products guaranteed?
Answer: Quality is the foundation of our existence. We have great confidence in the quality of our products, and if there are any quality issues, you can return or exchange them.
2. I would like to know what the shipping cost is?
Answer: The shipping cost is the actual expense based on the delivery method selected by the customer. Generally, deliveries are made via express delivery (the express delivery fee is based on the actual weight of the goods).The freight cost is calculated based on weight and shipping distance. If the customer has special shipping requirements, we will try our best to meet them. Please rest assured that the company will not charge extra for the freight. If any extra amount is charged, it will be refunded to you. You can refer to our company updates.
3. I would like to review some products. Do you have a price list? Could you send it to me?
Answer: All prices are listed above. You can check them or consult our customer service if needed.
4. Are the images on your website in stock?
Answer: Generally, yes, as we have a large number of wholesale customers. Occasionally, some products may be temporarily out of stock. If this happens, customer service will notify you promptly to exchange the product. If the customer refuses the exchange, the company will replenish the stock for you or refund the excess payment.
5. Does your product match the images?
Answer: The images match the products. All images have been scaled down, so they aren’t very clear, but the products look more beautiful.
6. Is this your wholesale price on the website?
Answer: Yes, the prices on the website are wholesale prices. You can apply to become our member, and as a member, you can enjoy membership discounts based on the accumulated amount and number of orders.
7. How are you selling them? Do you sell directly online?
Answer: You can make the purchase online, or by phone at 1800511257
8. I have placed an order. When can the shipment be delivered?
Answer: Orders placed and paid before 16:00 that day can be shipped normally (except for those out of stock).
9. Is the shipping cost abnormal when I place an order?
Answer: Generally, the shipping cost is automatically calculated based on the weight of your item and the delivery location. Therefore, there is usually no issue with the shipping cost. If any unusual shipping cost occurs, you can contact customer service to have it recalculated.The customer service will adjust the order amount based on the actual weight of the items you ordered and the shipping method you require.
Sales hotline:1 800 61 25 7

Update time:20260927164222


Chat withX

Supplier> Sourcing Agent>
©2026 Yiwugo.com All rights reserved.
Finding high quality products in Yiwu China, Yiwu China Commodity Market (Yiwu wholesale market), the World's Largest Commodities Trading Center Online.
TEL: +86-579-81530000 FAX: 86-579-85188202 网站备案号:浙ICP备15028362号-7

TOP